WIHA MACHINEFABRIEK BV 
STERK IN PRECISIE

Stel gemakkelijk je eigen website samen aan de hand van heel veel verschillende blokken.

WIHA KERWAARDEN  & KWALITEITEN 

AANDACHT & PASSIE

Wij doen ons werk vanuit een oprechte passie voor het vak. Daarbij verdiepen we ons graag in de specifieke behoefte van onze klanten, opdrachtgevers en leveranciers. Zo kunnen we iedereen de aandacht geven die hij verdient.

KUNDIG & GEMOTIVEERD

Bij WIHA machinefabriek werken gemotiveerde mensen die enthousiast zijn en hun vak verstaan. Zij begrijpen met welke vraagstukken jij in de praktijk te maken hebt en zien het als een uitdaging om bij te dragen aan concrete oplossingen.

EXPERTISE

Onze branche is een boeiende en veelzijdige wereld. Wij zijn al vele jaren thuis in die wereld en hebben hierin een goede expertise opgebouwd. We kennen de markt en hebben de ervaring, waardoor we een toegevoegde waarde kunnen creëren voor onze relaties.

INNOVATIEF & NIEUW

Stilstand is achteruitgang, ook in ons vak Daarom volgen wij alle ontwikkelingen op de voet en zijn we altijd actief op zoek naar innovatieve n verwerkings- methoden om het bouwproces nóg efficiënter en duurzamer te maken.

DAT IS WAT WIHA ZO ANDERS MAAKT

PROFESSIONEEL & FLEXIBEL

De werkwijze van WIHA machinefabriek kenmerkt zich door haar professionaliteit. Onze mensen verstaan hun vak en stellen zich oplossingsgericht en flexibel op.