Werfheegde 21, Haaksbergen info@wiha-machinefabriek.nl

Engineering

Wanneer u fijnmechanische onderdelen nodig heeft voor een prototype, 0-serie of serie dan bent u bij WIHA machinefabriek aan het juiste adres. Met ons 3D CAD-CAM systeem voeren wij de meest complexe bewerkingen uit, met een nauwkeurigheid tot op enkele duizendste millimeters.

Engineering met knowhow

Productietekeningen worden tegenwoordig steeds meer digitaal door de klant aangeleverd. Deze tekeningen worden bij WIHA voorbereid op een centrale computer, met behulp van een VECTOR CAD-CAM.

Daarbij wordt een tekening van bijvoorbeeld dxf-formaat ingelezen en vertaald naar een CNC-programma. Deze computer staat in verbinding met diverse machines in de productiehal, zo is het mogelijk de programma’s rechtstreeks naar de machines te sturen. Op deze manier wordt tijdrovend programmeren aan de machine vereenvoudigd, de productietijd verkort en de daarmee samenhangende de productiekosten naar beneden gebracht.

Samenwerking

Samen met onze leveranciers en collega’s, combineren wij uw idee met onze uitgebreide kennis van de fijnmechanische mogelijkheden tot nieuwe oplossingen.