Werfheegde 21, Haaksbergen info@wiha-machinefabriek.nl

Disciplines

Vakmanschap en leverbetrouwbaarheid

Door de jaren heen is WIHA machinefabriek uitgegroeid tot een specialist op het gebied van metaalverspaning met een modern en uitgebreid machinepark. Vakmanschap, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zorgen ervoor dat WIHA machinefabriek een gewaardeerd leverancier is bij klanten in de automotive, research, prototyping, semiconductor en machineindustrie.

Engineering

Productietekeningen worden tegenwoordig steeds meer digitaal door de klant aangeleverd. Deze tekeningen worden bij WIHA voorbereid op een centrale computer, met behulp van een VECTOR CAD-CAM.

Machinebouw

WIHA machinefabriek is de perfecte partner voor het uitvoeren van uw wensen op het gebied van machinebouw.

Tools

Productietekeningen worden tegenwoordig steeds meer digitaal door de klant aangeleverd. Deze tekeningen worden bij WIHA machinefabriek voorbereid op een centrale computer, dit alles m.b.v. VECTOR CAD-CAM.

Machinepark

Met ons uitgebreide machinepark, diverse conventionele- en CNC-machines, zijn alle voorkomende bewerkingen door ons zelf uit te voeren.

Toelevering

Heeft u machineonderdelen nodig? Onze moderne (CNC) draai- en freesmachines staan klaar om aan uw vraag te voldoen. Onze verspaningsafdeling levert aan meerdere opdrachtgevers verschillende onderdelen.

Contact

Meer weten over onze vakgebieden of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op.